Babysalmesang

I Bindslev-Sørig Pastorat tilbydes Babysalmesang i Bindslev sognehus (Vesterbro 3, 9881 Bindslev)

Med organist Alena Jespersen som instruktør.

 

Babysang er for børn i alderen 2 - 10 måneder, sammen med en af forældrene. Det er en sjov og utraditionel måde at udvide ens kendskab til børnesange og de kendte salmer “i børnehøjde” og være med i et fællesskab med andre børn og forældre.

Vi lægger vægt på, at barnet med sine sanser får en god og positiv oplevelse af musik og børnesange i samspil med mor/far og de øvrige deltagere.

Alt sammen, er med til at styrke båndet mellem barnet og forældre. Musik og sang, er et fantastisk redskab, når der skal soves, leges og trøstes. Kendskabet til vore sange får børnene på denne måde, næsten bogstaveligt talt “ind med modermælken”.

Vi synger, danser og vugger sangenes stemninger ind i de små, som oplever med alle sanserne. Der lyttes til musik og pustes sæbebobler, babyerne gynges i små tæpper, vi puster rytmer med kæmpevifter osv. Vi synger ikke alle sangene igennem på een gang, men øver os på første vers, til vi kan det udenad.

Det handler ikke om, hvordan du synger, men om du har lyst til det musikalske samvær. Det kommer først og fremmest an på, at få en god og anderledes oplevelse sammen med din baby.

En lektion (35-45 min) vil som regel starte og slutte på samme måde, hver gang.

Du skal medbringe et tæppe som babyen kan ligge på, så sørger vi for resten.

Når vi er færdig med lektionen, får vi en kop te eller kaffe mens vi “snakker af”.

Der er 2 hold årligt, af 8 gange.

Det er gratis at deltage i Babysalmesang.

Hvis du vil vide mere kontakt Alena Jespersen på:

Mobil telefon 5152 0315

E-mail alena@9850.dk